Hoe kan ik je helpen?

Van ondersteuning tot volledig uit handen geven.
Ik doe het precies zo waar jij je goed bij voelt. Samen kijken we naar de taken binnen je onderneming en waar je tegen aan loopt. Waar wil je ondersteuning bij, wat wil je uit handen geven en wat wil je zelf blijven doen? Wanneer dit helder is, maken we een planning en afspraken.

Bijvoorbeeld zo:

SOCIAL MEDIA

Vind je het lastig om regelmatig te posten? Nieuwe onderwerpen te bedenken? Visuals te maken? Daarbij kan ik je helpen. Samen bespreken we je wensen en daarop maak ik een plan. Die voer ik dan ook voor je uit, zodat je naar je sociale media geen omkijken meer hebt en wel consistent aanwezig bent.

OFFICE SUPPORT

Je klanten reageren op je verhalen en aanbod en je wil de beloftes die je gedaan hebt nakomen maar het wordt steeds lastiger om op tijd te reageren. De mailbox ploft inmiddels uit zijn voegen. Help!

Door samen te kijken wat je zelf wil blijven doen en wat er overgenomen kan worden maken we goede afspraken en zorgen we er samen voor dat je klanten de service krijgen die jij voor ogen hebt.

COMMUNICATIE

Verschillende communicatieve uitingen binnen de organisatie nemen soms meer tijd in beslag dan je zou willen. Met liefde en precisie neem ik dit uit handen. Van (formele) brieven tot aan nieuwsbrieven en van klantcontact tot projectplannen. Ik werk ze zo zelfstandig uit als dat jij fijn vindt.

PROJECT SUPPORT

Je bent enthousiast en je wilt veel.
Je komt graag op verschillende manieren in contact met je klanten. Offline en online, en daar moet veel voor geregeld worden. Van het eerste mailcontact, tot het regelen van de locatie, de goodybag, flyers etc. Bij de verschillende onderdelen kan ik je ondersteunen of dingen uit handen nemen.

Ben jij er ook aan toe om uit je hoofd en in bedrijf te komen?

Ik ondersteun organisaties en ondernemers die op hun Eigen-Wijze een bijdrage leveren aan het veranderen en verstevigen van de individuele persoon. Die anderen in hun eigen kracht zetten.

Omdat ik geloof dat wanneer we kiezen voor ons zelf, we vanzelf ook beter gaan zorgen voor de ander. Als je lief bent naar jezelf, je ook liever wordt voor de ander. En dat is wat de wereld wel kan gebruiken; meer liefde.

De zekerheid en geruststelling die je krijgt als ik iets voor jou uit handen neem, ervaren mijn klanten als de grootste winst. Eindelijk blijft er tijd over om je te richten op zaken die je onderneming laten groeien, op dat waar je energie van krijgt. Op dat waar je klanten op zitten te wachten!

Door mijn brede interesses en luisterend oor hoor ik wat je echt nodig hebt. Ik werk zo zelfstandig als dat jij het fijn vindt. Dus wil jij iedere dag een update, dan krijg je die. Vind jij 1 x in de week ook goed? Ook prima! Ik ben niet bang om aan te geven dat ik ergens niet uitkom. Twee weten altijd meer dan 1, dat geldt niet alleen voor mijn klanten, maar ook voor mij. Ik denk mee op alle lagen van de organisatie en door mijn brede pallet aan vaardigheden kan ik veel zaken oppakken en schakelen we extra snel!

Pakket of abonnement?

Uurtje Factuurtje

Het voordeel van het inschakelen van een virtueel assistent is dat je alleen betaalt voor gemaakte uren. Je kan mij inschakelen voor ondersteuning van jouw onderneming voor het aantal uren dat jij nodig hebt. Ik ben flexibel inzetbaar voor meerdere uren per week of een paar uur per maand.

Je kan mij per uur (uurtje factuurtje), met strippenkaart of via een abonnement betalen.
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we samen bepalen wat het meeste bij jouw situatie past.

Uurtarief
Mijn standaard uurtarief is 55 euro excl. Btw.

Strippenkaart

Een strippenkaart kan ingezet worden als je af en toe gebruik wilt maken van een virtueel assistent of nog niet precies weet hoe vaak en hoe lang je mijn hulp nodig hebt. Het is een laagdrempelige manier om het werken met een virtueel assistent uit te proberen. Een strippenkaart is beschikbaar vanaf 5 uur en is drie maanden geldig.

5 uur voor € 275,-

♥ 5 strippen

♥ 1 uur per strip

♥ betaling vooraf

♥ 3 maanden geldig

Ongebruikte uren komen te vervallen
Alle bedragen zijn exclusief BTW

10 uur voor € 540,-

♥ 10 strippen

♥ 1 uur per strip

♥ betaling vooraf

♥ 3 maanden geldig

Ongebruikte uren komen te vervallen
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Abonnement

Wil je op regelmatige basis ondersteuning? Dan kies je voor een maandelijks abonnement. Abonnementen kunnen aangepast worden op voorkeuren en in aangepaste uren. Met een abonnement ben je zeker van maandelijkse ondersteuning. Bij een abonnement geldt 1 maand proefperiode. Abonnementen worden automatisch verlengd. Ze zijn maandelijks opzegbaar met 1 maand opzegtermijn.

10 uur voor € 525,-

♦ 10 uur per maand

♦ minimaal drie maanden

♦ maandelijks gefactureerd en betaling achteraf

Alle bedragen zijn exclusief BTW

15 uur voor € 775,-

♦ 15 uur per maand

♦ minimaal 3 maanden

♦ maandelijks gefactureerd en betaling achteraf

Alle bedragen zijn exclusief BTW

Neem contact met mij op